Sollicitatie Supervisor Events bij Huis ter Duin

Elke dag is anders en dat geldt zeker voor werken in Grand Hotel Huis ter Duin. Van een afdelingsborrel van 8 personen tot een gala voor 250 personen, niets is te gek in dit prachtige hotel.
Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Op een coachende en motiverende manier geef jij direct leiding aan jouw team. Uiteraard werk jij gedeeltelijk operationeel mee, maar ook draag jij voor de personeelsplanning, het maken van rapportage en bewaak je de voorraad. Loopt er iets stroef of kan het beter? Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van de operationele processen.

Bekijk onze vacaturepagina en kijk of je interesse hebt in één van onze functies. Mocht jouw gewenste functie er niet tussen staan dan bestaat hieronder de mogelijkheid van een open sollicitatie. Je gegevens worden verzameld door onze afdeling Human Resources die vervolgens contact met je kan opnemen. Het spreekt voor zich dat je gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld.

Bij Grand Hotel Huis ter Duin staat de gast altijd centraal. Al meer dan 130 jaar leveren wij kwaliteit op topniveau. Niet alleen voor onze gasten is het een beleving om de ambiance en allure van het hotel te ervaren, ook voor jou als persoon is het de kans om je carrière een boost te geven. Jij komt te werken in een gezellig team waar hardwerken centraal staat, maar waar er op de werkvloer ook ruimte is voor gezelligheid. Schroom daarom niet om een open sollicitatie te schrijven op onze website. Wij zullen met het Human Resources team kijken naar een functie die bij jou past!

Meer informatie over Grand Hotel Huis ter Duin vindt je op onze website!

 

Taal / Language / Sprache: